Δύο συλλήψεις για πυροβολισμούς στο Περιστέρι
Δύο άτομα 26 και 20 ετών, που άνοιξαν πυρ τα ξημερώματα της Κυριακής (24/09) μέσα σε κατάστημα στο Περιστέρι, συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Οι νεαροί διαπληκτίστηκαν λεκτικά με δύο άλλα άτομα και ο 20χρονος πυροβόλησε και τους τραυμάτισε.
Το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση σχετικά με πυροβολισμούς στη περιοχή του Περιστερίου, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε από νοσοκομείο της Αττικής για ύπαρξη δύο τραυματιών.
Έπειτα από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της επίθεσης.
Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα μενταγιόν, -2- κάλυκες πυροβόλου όπλου και -3- κέρματα.
Οι συλληφθέντες, κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξανά στις ράγες τη Δευτέρα (8/12) - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών
18:58
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33