Κακοκαιρία Elias: Ποτάμια οι δρόμοι στη Λαμία
Ανανεώθηκε:
Ποτάμια θύμιζαν οι δρόμοι τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/9) στη Λαμία εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την πόλη συνέπεια της κακοκαιρίας Elias.
Η ένταση και η ποσότητα του νερού που έπεφτε από τις 5:30 τα ξημερώματα μέχρι και τις 7:00 δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο κέντρο της πόλης αλλά και περιμετρικά αυτής, όπως αναφέρει το Lamianow.
Αρκετά προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας αλλά και στο ύψος του ΚΕΥΠ όπου αρκετά νερά έχουν συσσωρευτεί με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη η διέλευση.
Μέσα στο κοινοτικό γραφείο πέρασαν τη νύχτα τους πολλοί από τους κατοίκους στο χωριό Κόμμα της Λαμίας, όπου και είχε σημάνει συναγερμός από την χθεσινή μέρα, λόγω της απειλής υπερχείλισης του Σπερχειού ποταμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Elias»: Κορύφωση του φαινομένου - Σφοδρές βροχές και καταιγίδες από τα ξημερώματα
Κακοκαιρία Elias: Ανοικτά τα σχολεία στην Αττική - Ποιες περιοχές εξαιρούνται
Hellenic Train: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της κακοκαιρίας Elias
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης
13:18
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Μηλίτσα Μεσσηνίας - Εστάλη μήνυμα 112 για ετοιμότητα
12:58
Νόμπελ Ιατρικής 2026: Tρεις επιστήμονες τιμήθηκαν για το έργο τους στην Οπτογενετική
12:55
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52