Τρίκαλα: Εισαγγελική παρέμβαση για τα δεκάδες νεκρά ζώα έξω από κτηνοτροφική μονάδα
Ανανεώθηκε:
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίκαλα προκάλεσαν οι εικόνες με νεκρά ζώα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, έξω από κτηνοτροφική μονάδα της Ζηλευτής που αναδείχθηκαν μέσω δημοσιεύματος του trikalaopinion.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιους λόγους δεν προχώρησε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η προβλεπόμενη καύση ή ταφή των νεκρών ζώων με τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία να είναι προφανής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει καταθέσει ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής ενώ κλήθηκε να καταθέσει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Φόρη Ρόμπο να αναμένεται να είναι αυτός που θα δώσει τις εξηγήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Στο 75% η αποκομιδή νεκρών ζώων από την κακοκαιρία Daniel
SPONSORED
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27
Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα: Σε κώμα ο ένας τραυματίας - Συντρίμμια στο σημείο της σύγκρουσης
10:23
Η Αυστραλία διώχνει τους επενδυτές από την Κίνα - «Προστασία» για τις σπάνιες γαίες
10:14