ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος με ληστές τα ξημερώματα – Έδεσαν και απείλησαν με όπλα τα θύματα

Τρόμος με ληστές τα ξημερώματα – Έδεσαν και απείλησαν με όπλα τα θύματα
EUROKINISSI

Τον τρόμο μέσα στο κατάστημά του, έζησε τα ξημερώματα ένας ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του, όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με κουκουλοφόρους ληστές.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Γαλάτσι, όταν τα θύματα είδαν να εισβάλουν στο αρτοποιείο τρεις γεροδεμένοι άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, και να τους απειλούν με όπλα.

Ακαριαία μάλιστα, οι ληστές του ακινητοποίησαν και τους έδεσαν, ενώ άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο αρτοποιείο και σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, κατάφεραν να εντοπίσουν τα κλειδιά του σπιτιού του ιδιοκτήτη, το οποίο διαμέρισμα βρίσκεται στο ίδιο κτήριο με το κατάστημα, και μάλιστα εισέβαλαν ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα.

Τα θύματα, αμέσως μόλις κατάφεραν να λυθούν, ειδοποίησαν την άμεση δράση, και τα πρώτα περιπολικά που έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να ερευνούν την περιοχή με βάση τα χαρακτηριστικά των ρούχων, που φορούσαν οι δράστες.

Ήδη έχει κληθεί ειδικό κλιμάκιο της σήμανσης για DNA και αποτυπώματα, αν και οι αρχές εκτιμούν σχεδόν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για σεσημασμένους και ότι δεν αποκλείεται να γνώριζαν από πριν και για το σπίτι του ιδιοκτήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ