Κρήτη: Πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδερφό του στο κυνήγι
Ανανεώθηκε:
Παραλίγο τραγωδία στο κυνήγι δύο συγγενών, στο χωριό Πανόραμα του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ειδικότερα, τα δύο ξαδέρφια ηλικίας 73 ετών και 63 ετών, είχαν πάει σε σημείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν τα κατατόπια για να κυνηγήσουν.
Υπό συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, ο μεγαλύτερος σε ηλικία συγγενής πυροβόλησε και τραυμάτισε, κατά λάθος σύμφωνα με τις Αρχές, τον 63χρονο, σύμφωνα με το creta24.gr.
Αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να τραυματιστεί στην κοιλιά και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.
Ο 73χρονος, ο οποίος συνελήφθη, αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για τον νόμο περί όπλων.
Προανάκριση διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρτα: Πνίγηκε ενώ έτρωγε μπροστά στον σύζυγό της
Ξένια Κούρτογλου: Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία, η μεγαλύτερη αλλαγή των τελευταίων 30 χρόνων
11:25
Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της
11:22
Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς Κελσίου και καταιγίδες
11:22
Μαρινάκης: Δεν θα αλλάξουμε ταυτοτικά θέματα της πολιτικής μας για την «καρέκλα»
11:11