Φάρσαλα: Πυροβόλησε λάθος άνθρωπο σε καφενείο μετά από παρεξήγηση
Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για το σκηνικό με τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό ενός άντρα σε καφενείο χωριού των Φαρσάλων.
Ο 60χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, πυροβόλησε τραυματίζοντας έναν 44χρονο σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος των Φαρσάλων, χθες το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του κάνανε το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, μετέβη στο σπίτι του άρπαξε το δίκαννο και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, καθώς άρχισε να πυροβολεί προς το τραπέζι που καθόταν πέντε θαμώνες μαζί.
Πέντε σκάγια καρφώθηκαν στον έναν θαμώνα που την… πλήρωσε καθώς δεν ήταν εκείνος με τον οποίο είχε έρθει προηγουμένως σε λεκτική διαμάχη ο 60χρονος και δεν είχε καμία εμπλοκή στον καυγά.
Ο άτυχος 44χονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φυλή: Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του 54χρονου υπαλλήλου ασφαλείας
Συνελήφθη 22χρονος για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα με σκοπό τη διακίνηση
Χειροπέδες σε 26χρονο στη Θεσσαλονίκη για σειρά ληστειών με θύματα ηλικιωμένες
10:21
Περίπου 68.000 νοικοκυριά στη Γαλλία έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω του καύσωνα
10:15
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στο ειδικό μάθημα των Ιταλικών
10:08
Σε κάθε γκολ της Νορβηγίας στο Μουντιάλ καταγράφονται μικροσεισμοί στην πόλη Μπέργκεν
10:05