Συναγερμός για φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κρήτη: Πυκνοί καπνοί από βραχυκύκλωμα συσκευής
Ανανεώθηκε:
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λίγο πριν από τις 8 το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης καθώς υπήρξαν αναφορές ότι καπνός ήταν ορατός από παράθυρο ξενοδοχείου στη λεωφόρο Καλοκαιρινού.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου και της 3ης ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο με 7 υδροφόρα οχήματα. Την ίδια ώρα, συναγερμός είχε σημάνει και στην ΕΛ.ΑΣ με δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύδουν προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να παρασχεθεί συνδρομή στην επιχείρηση.
Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, ο καπνός οφειλόταν σε κάποια φορητή ηλεκτρική συσκευή που βραχυκύκλωσε, πιθανότατα πιστολάκι μαλλιών, και έτσι δεν χρειάστηκε να ξεκινήσει η εκτεταμένη επιχείρηση.
Η περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό πλήρη έλεγχο προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στον 5ο όροφο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύβοια: Μετά την καταστροφική φωτιά το 2021, η κυρία Παναγιώτα είδε το χωριό της να πλημμυρίζει
SPONSORED
Πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή
00:30
«Ζητήσαμε να αφεθούν ελεύθεροι οι συμπατριώτες που βρίσκονταν στο Flotilla», λέει ο Ιταλός ΥΠΕΞ
23:59
Η Μέρκελ καλεί την Ευρώπη να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία
23:49
Ιράν: Πάνω από 4.000 συλλήψεις για κατηγορίες που σχετίζονται με τον πόλεμο
23:40