ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό», λέει ο δράστης

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό», λέει ο δράστης
Το διαμέρισμα στο οποίο έγινε η δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Στο ποτό φέρεται να απέδωσε τη δολοφονία του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στον Άγ. Παντελεήμονα ο 74χρονος κατηγορούμενος που έχει συλληφθεί.

 

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους αστυνομικούς ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο δράστης, διασκέδαζε νωρίτερα μαζί με τα θύματα που είναι Γεωργιανοί. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαναπήγε στο σπίτι των Γεωργιανών να τους ζητήσει εξηγήσεις, καθώς όπως έλεγε κάτι του είχαν βάλει στο ποτό.

Ο δράστης μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού πυροβόλησε τον άνδρα και τη 45χρονη γυναίκα ενώ εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν και οι δύο φίλες της 12χρονης. Ο άνδρας έπεσε νεκρός ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε τραυματισμένη στην ωμοπλάτη στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ