ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντοπούλου: «Μακριά από τα ψηφοδέλτια κυβερνητικών κομμάτων»

Κωνσταντοπούλου: «Μακριά από τα ψηφοδέλτια κυβερνητικών κομμάτων»
ΙΝΤΙΜΕ / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Τους ψηφοφόρους να μείνουν «μακριά από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων» προέτρεψε η  επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, που βρίσκεται στη Θεσσαλία.

«Είμαστε εδώ όχι για να πούμε στους ανθρώπους να μας ψηφίσουν, αλλά για να τους πούμε ότι είμαστε κοντά τους», είπε επίσης η κα Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 5.30 μμ στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Κωνσταντοπούλου:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκομαι για τρίτη φορά στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, κοντά στους ανθρώπους που έχουν πληγεί, κοντά στους συμπολίτες μας σε όλη τη Θεσσαλία και σήμερα στη Λάρισα. Είμαστε εδώ όχι για να πούμε στους ανθρώπους να μας ψηφίσουν, αλλά για να τους πούμε ότι είμαστε κοντά τους. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό για να το αφήνουμε στα κόμματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν τον τόπο και που συνεχίζουν να κυβερνούν και να καταστέφουν τον τόπο. Μακριά λοιπόν από κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων. Η «Πλεύση Ελευθερίας» τώρα δυναμώνει και υπόσχομαι προσωπικά στους πολίτες, στους Θεσσαλούς, που τους αισθάνομαι δικούς μου ανθρώπους ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η «Πλεύση Ελευθερίας» θα έχει προτάσεις δίπλα στους πολίτες για την υπεράσπιση της ζωής τους. Εγώ είμαι εδώ συχνότατα κοντά στους πολίτες της Λάρισας, του Βόλου, του Πηλίου, της Καρδίτσας, θα είμαι και την Τετάρτη στη Θεσσαλία και θέλω οι πολίτες να ξέρουν, γιατί γνωρίζω την εγκατάλειψη που αισθάνονται, ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς. Ότι την επόμενη φορά δεν θα είναι εγκλωβισμένοι σε αυτούς που τους κατέστρεψαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ