Νέα Σμύρνη: Πυροβόλησαν υπάλληλο περιπτέρου για να του αρπάξουν τις εισπράξεις
Τον τρόμο έζησε ένας υπάλληλος περιπτέρου τα ξημερώματα της Τρίτης (10/10) στη Νέα Σμύρνη, όταν ληστές έφτασαν στο σημείο να πυροβολήσουν για να τον απειλήσουν και να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στο ταμείο.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν δύο κουκουλοφόροι απείλησαν αρχικά τον υπάλληλο και όταν τελικά διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το θύμα, πυροβόλησαν από την πλευρά που βρίσκεται η πόρτα του περιπτέρου και μάλιστα δυο φορές.
Με όση ψυχραιμία μπόρεσε να κρατήσει, το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ομάδες ΔΙΑΣ.
Η μέχρι τώρα έρευνα, έδειξε στους αστυνομικούς δύο σημεία στα οποία φαίνεται να χτύπησαν οι σφαίρες αφήνοντας οπές στην πόρτα του περιπτέρου, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν ο υπάλληλος.
Παρά τις αναζητήσεις όμως, με βάση τα ρούχα που φορούσαν και το σωματότυπο, οι Αρχές δεν εντόπισαν τους δράστες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο Κρήτης - Στο νοσοκομείο 45χρονος
Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία «μαμούθ» στο σπίτι γνωστού πλαστικού χειρουργού
SPONSORED
Πρόγραμμα «e-Astypalea» - Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00
Πότε καταβάλλεται το επίδομα παιδιού - Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι
00:30
Eπικοινωνία Λαβρόφ - Ρούμπιο σχετικά με τις ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
23:57
Ο πρόεδρος της Βολιβίας μειώνει 50% τον μισθό του και τους μισθούς των υπουργών
23:50