Αγρότες: Πληρωμές 16 εκατ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ σε 105.000 δικαιούχους
Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, 12/10, οι πληρωμές των υπολοίπων του ΟΣΔΕ 2022 της εξισωτικής, της βασικής ενίσχυσης, του πρασινίσματος και των Νεών Γεωργών.
Συνολικά 105.000 δικαιούχοι πληρώθηκαν 15.844.541 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας σε αγρότες στην ΕΑΣ Δράμας, τόνισε ότι έχει δώσει εντολή στη διοίκηση του Οργανισμού για εξόφληση όλων των καθυστερημένων οφειλών, ενώ σημείωσε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ χρειάζεται καλύτερη οργανωτική δομή και περισσότερη διαφάνεια.
«Θέλουμε διαφάνεια, συνέπεια, σεβασμό στα χρήματα που δίνει η ΕΕ στους αγρότες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Δεν είναι κράτος αυτόνομο ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά ένας οργανισμός που εποπτεύεται από το ΥπΑΑΤ και πρέπει να λειτουργεί για το καλό των αγροτών και μόνο» είπε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΑΑΤ: Υποβλήθηκαν περισσότερες από 640.000 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023
Στη Θεσσαλία ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ - Ανακοινώνονται μέτρα αρωγής για τους αγρότες
Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση των δικαιούχων «Νέων Αγροτών»
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των λεωφορείων στη στάση - Οι πρώτες στιγμές
10:44
Γεωργιάδης: Θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα καθορίσει πως θα δουλεύουν τέτοια κέντρα στην Ελλάδα
10:35
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 67χρονο στην Χίο: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο μοτοσικλετιστών
10:26
«Μια μεγάλη τράπεζα» θα βρεθεί αντιμέτωπη με κυρώσεις από τις ΗΠΑ
10:20