Σήμερα η πρώτη συνάντηση Δούκα - Μπακογιάννη
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα θα έχει σήμερα Παρασκευή (20/10) στις 10:30 ο Κώστας Μπακογιάννης.
Η συνάντηση γίνεται προκειμένου ο κ. Δούκας να ενημερωθεί για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου με στόχο να υπάρξει ομαλή μετάβαση και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Δούκας στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την εκλογή του επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και θα επιδιώξει συνεργασίες».
Παράλληλα, μιλώντας για τον τρόπο που θα διοικήσει το δήμο τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με τους κατοίκους για τα έργα που θα γίνουν, βάζοντας ως παράδειγμα το μετρό που θα κατασκευαστεί στα Εξάρχεια, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι η θωράκιση της πόλης, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων και έφερε ως παράδειγμα τον καθαρισμό των φρεατίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήμος Αθηναίων: «Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά» δήλωσε ο Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: Από αουτσάιντερ, νικητής - Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50
Τραυματισμός 23χρονου από μαχαίρι στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
22:37
Θύμα εξαπάτησης 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Μισό εκατομμύριο ευρώ η λεία (vid)
22:24