Φθιώτιδα: Έκλεψαν 200 λίτρα ελαιόλαδο από αποθήκη ηλικιωμένου
Ανανεώθηκε:
Πληθαίνουν οι κλοπές ελαιόλαδου το τελευταίο διάστημα μετά την εκτόξευση των τιμών, με το τελευταίο περιστατικό να σημειώνεται στην Κουβέλα Στυλίδας, στη Φθιώτιδα, όπου άγνωστοι έκλεψαν 200 λίτρα ελαιόλαδο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν αποθήκη και σπίτι, όμως ενδιαφέρθηκαν κυρίως για το ελαιόλαδο, λόγω της υψηλής τιμής που έχει πάρει.
Η διάρρηξη φαίνεται να έγινε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/10), όταν ο 79χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε.
Οι δράστες είχαν ανοίξει και αναστατώσει το σπίτι του, ωστόσο «στόχος» ήταν η αποθήκη από όπου «σήκωσαν» 200 λίτρα ελαιόλαδο. Φρόντισαν μάλιστα με λάστιχο και κουβά να το... μεταγγίσουν σε δικά τους δοχεία, στοιχείο που δείχνει ότι ήξεραν τι έψαχναν.
Έκλεψαν επίσης ένα αλυσοπρίονο που υπήρχε στην αποθήκη. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέλλα: Συνελλήφθη ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ - Πουλούσε αμφιβόλου ποιότητας ελαιολάδο
Η καρδιά του Tour de France χτυπά και φέτος στη Σπάρτη με το L'Étape Greece
11:56
Μετέτρεψαν σπίτι σε «κατάστημα» ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα – Τραυμάτισαν αστυνομικό
11:48
Πανελλήνιες 2026: «Βατά» τα Γερμανικά - Αναλυτικά οι απαντήσεις των θεμάτων
11:43
Στην Times Square τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου - Παγκόσμια προβολή μέσω του FIFA World Cup
11:39