ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Κατσούρη: Νέος γύρος συμπληρωματικών απολογιών των 105 κατηγορουμένων

Δολοφονία Κατσούρη: Νέος γύρος συμπληρωματικών απολογιών των 105 κατηγορουμένων
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Νέος γύρος συμπληρωματικών απολογιών των 105 κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, δρομολογείται από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά και τα τελευταία στοιχεία που έχει στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περίπου 40 πρόσωπα εκ των 105 κατηγορουμένων, φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί, με βάση το υλικό από τα βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Με ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες ημέρες η κατάθεση ενός προσώπου, το όνομα του οποίου αναφέρεται στις συνομιλίες Έλληνα κατηγορουμένου στην υπόθεση ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο, καθώς το επίμαχο διάστημα εμφανιζόταν να ήταν σε διακοπές στην Κεφαλονιά.

Οι εν λόγω κατηγορούμενος στις επίμαχες συνομιλίες φέρεται να αναφέρει:

Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ…Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά. Να πιεστούνε οι δυτικοί και όλοι αυτοί εκεί που ήταν ποιοι ήτανε, κατάλαβες να πάει ο δράστης να παραδοθεί και να καθαρίσει και τους εκατό.

(…)

Κατηγορούμενος: Ναι κατάλαβα τι λες κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.

Πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα αποσταλούν οι πρώτες κλήσεις στους κατηγορουμένους για τις συμπληρωματικές απολογίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ