Ηλίας Κασιδιάρης: Το συμβούλιο των φυλακών ενέκρινε ομόφωνα πενθήμερη άδεια
Εγκρίθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο των φυλακών η άδεια του Ηλία Κασιδιάρη, που θα βρεθεί εκτός φυλακής για 5 μέρες με μοναδικό όρο την εμφάνισή του μια φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Πρόκειται για το δεύτερο αίτημα χορήγησης άδειας που υπέβαλε ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού έχει ήδη απορριφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τυπικούς λόγους η πρώτη αίτηση που κατέθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αιτήθηκε την άδεια για προσωπικούς λόγους, καθώς πέρασε το απαιτούμενο από το νόμο διάστημα των δυο μηνών από την προηγούμενη υποβολή αιτήματος.
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί η Ισλανδία επισπεύδει την ψηφοφορία για την ένταξή της στην ΕΕ: «Κλειδώνει» το χρονοδιάγραμμα μες στις επόμενες εβδομάδες
10:14
ΕΛΛΑΔΑ