Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό - Δεν εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης
Ανανεώθηκε:
Συνεχίζεται τη Δευτέρα (23/10) η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, με τον πρωτόδικα καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη να μην εμφανίζεται σε αυτή.
Σημειώνεται ότι, ο πρωτοδίκως καταδικασμένος βρίσκεται εκτός των φυλακών Δομοκού, μετά από πενθήμερη άδεια που έλαβε την Παρασκευή (20/10).
Την ίδια ώρα, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως «την ώρα που οι κρατούμενοι βρίσκονται σε δίκαιη και καταστελλόμενη κινητοποίηση ενάντια στο σωφρονιστικό νόμο που μεταξύ άλλων καθιστά απαγορευτική τη λήψη αδειών και που η απαγόρευση αδειών είτε νόμιμα, είτε κατ εκτίμηση με φρονηματικά κριτήρια σε κρατούμενους που το σύστημα εξουσίας αισθάνεται ως πραγματικούς του αντίπαλους αποτελεί τον κανόνα, ο υπαρχηγός της Χ.Α. παίρνει άδεια».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εκλογική κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας πως «συμμετείχε χωρίς νομικά εμπόδια».
Γάζα: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα στην περιοχή του λιμανιού
21:01
Αδειάζουν οι ρωσικές τράπεζες από καταθέσεις υπό τον φόβο κατασχέσεων για χρηματοδότηση του πολέμου
20:50
Θύμα φάρσας ο βρετανός πρωθυπουγός: Νόμιζε πως μιλούσε με την προσωπάρχη του Λευκού Οίκου
20:37
Ουκρανία: Ένας νεκρός από έκρηξη drone σε σταθμό λεωφορείου στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
20:26