Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό - Δεν εμφανίστηκε ο Κασιδιάρης
Ανανεώθηκε:
Συνεχίζεται τη Δευτέρα (23/10) η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, με τον πρωτόδικα καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη να μην εμφανίζεται σε αυτή.
Σημειώνεται ότι, ο πρωτοδίκως καταδικασμένος βρίσκεται εκτός των φυλακών Δομοκού, μετά από πενθήμερη άδεια που έλαβε την Παρασκευή (20/10).
Την ίδια ώρα, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως «την ώρα που οι κρατούμενοι βρίσκονται σε δίκαιη και καταστελλόμενη κινητοποίηση ενάντια στο σωφρονιστικό νόμο που μεταξύ άλλων καθιστά απαγορευτική τη λήψη αδειών και που η απαγόρευση αδειών είτε νόμιμα, είτε κατ εκτίμηση με φρονηματικά κριτήρια σε κρατούμενους που το σύστημα εξουσίας αισθάνεται ως πραγματικούς του αντίπαλους αποτελεί τον κανόνα, ο υπαρχηγός της Χ.Α. παίρνει άδεια».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εκλογική κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας πως «συμμετείχε χωρίς νομικά εμπόδια».
Eurojackpot 20/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 40 εκατ. ευρώ
21:34
Δικη Βαλυράκη: Απορία του εισαγγελέα για την... ασθενή μνήμη του μάρτυρα
21:30
Η Βρετανία παραχωρεί βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις - Ιράν: Καμία διαπραγμάτευση για Ορμούζ
21:25
Δημοσκόπηση MRB: Κυβερνητική αλλαγή θέλει το 67,9% - Το 30% θα ψήφιζε Καρυστιανού (vid)
21:21