Διάρρηξη στο σπίτι που δώρισε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Χαμόγελο του Παιδιού
Ανανεώθηκε:
Τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου τα ξημερώματα της Τρίτης (24/10) έκανε γνωστή «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός που υπήρχε τοποθετημένος στην κατοικία της ηθοποιού, με τις Αρχές, αλλά και τον οργανισμό να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.
Μετά από έρευνα στο σημείο, η ΕΛΑΣ διαπίστωσε πως είχαν παραβιαστεί οι πόρτες και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς στο χώρο υπήρχαν άτακτα ριγμένα αντικείμενα.
Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας βραχυκύκλωμα.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις.
Το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ληστεία σε αρτοποιείο στη Δάφνη - Τραυματίστηκε με μαχαίρι ο υπάλληλος
Φθιώτιδα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι 91χρονου - Έκλεψαν λίρες και χρήματα
Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στο Πέραμα: Έδεσαν υπάλληλο και ιδιοκτήτη και έφυγαν με τα χρήματα
Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ - Διχασμένη η κοινωνία για κόμμα Καρυστιανού
19:57
Η «Δευτέρα Παρουσία» του Μιχαήλ Άγγελου αποκαθίσταται στην Καπέλα Σιστίνα
19:54
Bloomberg: Σχέδιο των ΗΠΑ για απόθεμα σπάνιων γαιών που θα μειώσει την εξάρτηση από την Κίνα
19:49
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης απο τα Άνω Πατήσια
19:42