Θεσσαλονίκη: Μολότοφ εναντίον αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο
Επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν το τουρκικό προξενείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσαν άγνωστοι γύρω στις 10.20 το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον 20 άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν πεζή το τουρκικό προξενείο, στη γωνία των οδών Κασσάνδρου και Αποστόλου Παύλου, εκσφενδονίζοντας τις αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες. Οι αστυνομικοί τούς απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.
Οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά της Αγίου Δημητρίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τρικάκια συμπαράστασης σε Τούρκους φυλακισμένους στο γερμανικό προξενείο
ΚΟΣΜΟΣ
Κλείνουν οι ΗΠΑ το προξενείο τους στα Άδανα της Τουρκίας λόγω των διαδηλώσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκικό προξενείο ξέφυγε, δεν θα το ανεχθώ
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός: Άνδρας απειλεί να πέσει από κτήριο στο κέντρο της Αθήνας
13:15
ΚΟΣΜΟΣ
Απέλαση Βρετανού διπλωμάτη από τη Ρωσία: «Εξετάζουμε προσεκτικά την απάντησή μας» λέει το Λονδίνο
13:13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από τη φρεγάτα «Κίμων»: Χρέος να παραδώσω μια πατρίδα πιο ασφαλή απ' ό,τι την παρέλαβα (vids)
13:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Metlen - ΕΤΕπ: Βωξίτης και γάλλιο στο προσκήνιο - Στρατηγικές επενδύσεις 90 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα
13:09
ΚΟΣΜΟΣ