Επεισόδια στα Εξάρχεια: Μολότοφ και οδοφράγματα για τη 16χρονη - Τρεις συλλήψεις
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στα Εξάρχεια μεταξύ αγνώστων και της αστυνομίας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της πορείας στο κέντρο της Αθήνας για την υπόθεση τραυματισμού της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο.
Άγνωστοι έστησαν οδοφράγματα σε τέσσερα σημεία στις οδούς Μπενάκη, Κωλέττη, και Μαυρομιχάλη με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και να διασπάσουν τους περίπου 50 ταραξίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες αντιεξουσιαστών συνεπλάκησαν με αστυνομικούς οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις και πέντε προσαγωγές.
Οι ταραξίες βρίσκονται σε σημείο ανάμεσα στις οδούς Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής και συνεχίζουν να πετάνε μολότοφ σε διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικές δυνάμεις καταδιώκουν τους αγνώστους μέσα στα στενά των Εξαρχείων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό της 16χρονης
Εκτός κινδύνου η 16χρονη που τραυματίστηκε στο Νέο Ηράκλειο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον τραυματισμό της 16χρονης και τα επεισόδια σε Εξάρχεια και Ν. Ηράκλειο
Γ. Λυγγερίδης: Άγνωστοι βανδάλισαν την προτομή του αδικοχαμένου αρχιφύλακα στη Θεσσαλονίκη
16:51
Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών - Βανδάλισαν την πρόσοψη
16:40
Τα κενά και οι προκλήσεις ασφαλείας μετά τους πυροβολισμούς σε απόσταση αναπνοής από τον Τραμπ (vids)
16:31
Πυρά στο δείπνο ανταποκριτών: «Ανακουφισμένος» ο βασιλιάς Κάρολος για την ασφάλεια του Τραμπ
16:22