Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τρεις από τους 15 συλληφθέντες
Ανανεώθηκε:
Το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν πέρασαν το πρωί της Τρίτης (31/10) οι τρεις από τους 15 συλληφθέντες για την άγρια συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκε την Κυριακή (29/10).
Σε βάρος των τριών οπαδών έχει ασκηθεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για συμπλοκή, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου.
Δύο από τους συλληφθέντες ηλικίας 22 και 24 ετών εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ ένας ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα,σύμφωνα με το thestival.
Υπενθυμίζεται ότι, η Εισαγγελέας άσκησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στους εννέα από τους 15 συλληφθέντες, που συνεπλάκησαν σε οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (29/10).
Οι κατηγορούμενοι (στο σύνολό τους από 16 έως 37 ετών, με την πλειονότητα αυτών να είναι 20 μέχρι 25 ετών) πήραν προθεσμία και μέχρι να απολογηθούν παραμένουν υπό κράτηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε εννέα από τους 15 συλληφθέντες για κακουργήματα
Συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Ανεβαίνει ο αριθμός των συλλήψεων - Δύο στο νοσοκομείο
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης - Τα νέα συστήματα που θα παρουσιαστούν
09:32
Παπουτσάνης: Στα 150 εκατ. ευρώ ο στόχος για τον κύκλο εργασιών έως το 2031
09:27
Κατερίνη: 35χρονος τραυματίστηκε πέφτοντας σε τάφρο με νερό - Απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική
09:24
ΤτΕ: Αύξήθηκαν κατά 14% τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια το πρώτο εξάμηνο του 2026
09:16