Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν επτά βόμβες μολότοφ μέσα στο ΑΠΘ
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς σε αίθουσα της Σχολής Θετικών Επιστημών βρέθηκε μια σακούλα με επτά βόμβες μολότοφ.
Ειδικότερα, η αστυνομία παρέλαβε τη σακούλα και ερεύνησε το περιεχόμενό της, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για επτά βόμβες μολότοφ. Αμέσως μετά τον εντοπισμό των αυτοσχέδιων βομβών, διατάχθηκε από τη διοίκηση της Σχολής η εκκένωσή της.
Σύμφωνα με το voria.gr, στο σημείο επικρατεί σύγχυση: οι φοιτητές που ενημερώθηκαν εγκατέλειψαν τη σχολή, όμως άλλοι συνέχιζαν να για να κάνουν μάθημα.
Υπήρξε, δε, κάλεσμα για συγκέντρωση «υπεράσπισης του ασύλου» στη ΣΘΕ, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πρύτανης του ΑΠΘ: «Οι κοριοί δε μεταδίδουν ασθένειες»
ΕΛΛΑΔΑ
Στην κορυφή της ιατρικής έρευνας διεθνώς 20 καθηγητές της Ιατρικής του ΑΠΘ
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι εγκαταλείπει την ιδέα της ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Μείωση της τιμής στο αγροτικό ρεύμα εξετάζει η κυβέρνηση - Αύριο στη Βουλή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Πιθανότητα βροχής σε Σποράδες, Εύβοια, Κρήτη
07:00
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Υπερυψηλές ταχύτητες σε 100 χώρες με τα υποθαλάσσια καλώδια του δικτύου Vodafone
07:00
ΕΛΛΑΔΑ