Εκκενώνεται ο οικισμός Βιλιβινιώτικα στην Αιγιαλεία
Ανανεώθηκε:
Εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού Βιλιβινιώτικα, στην Αιγιαλεία, έδωσαν οι Αρχές το πρωί του Σαββάτου, λόγω του αυξημένου κινδύνου κατολισθήσεων από την κακοκαιρία.
Ειδικότερα, οι 17 κάτοικοι του οικισμού πρόκειται να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ελαιώνα.
Να σημειωθεί πως, κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επέμβει σε οκτώ περιστατικά που αφορούσαν κοπές δένδρων και αφαίρεση αντικειμένου πριν πέσει σε πεζοδρόμιο από μπαλκόνι πολυκατοικίας, σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.
Στο μεταξύ, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, εξακολουθεί να διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, λόγω κατολίσθησης χωμάτων που καταγράφηκε προχθές το πρωί μετά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Επίσης, κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Αθηνών, στην στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, λόγω κατολίσθησης φερτών υλικών έπειτα από έντονη βροχόπτωση.
Κλειστή σε διάφορα σημεία παραμένει η επαρχιακή οδός Αιγίου - Δερβενίου - Μαμουσιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΜΥ: Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου - Η κακοκαιρία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στο Μαρόκο - Τουλάχιστον 37 νεκροί (pics&vid)
13:02
Μια έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες που «άνοιξαν» μουμιοποιημένο κροκόδειλο 3.000 ετών
13:00
Καρέ - καρέ η έφοδος του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στο ελληνικό πλοίο που μετέφερε τόνους κοκαϊνης
12:59
Μαρινάκης για αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις Τσιάρα για τα αιτήματά τους - Διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια
12:58