Ακινητοποιήθηκε επιβατική αμαξοστοιχία στις Αφίδνες λόγω πτώσης δέντρων στη γραμμή
Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 51 μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου, λόγω πτώσης δέντρων στη γραμμή.
Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train διεκόπη η ηλεκτροδότηση στις ράγες καθώς και η κυκλοφορία των τρένων. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.
Η ανάρτηση της Hellenic Train:
«Η αμαξοστοιχία IC 51 έχει ακινητοποιηθεί μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου, λόγω πτώσης δέντρων στη γραμμή. Διακοπή ηλεκτροδότησης και κυκλοφορίας. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Hellenic Train.
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ