Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη διαρροή αμμωνίας σε επιχείρηση στου Ρέντη
Η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις για τον τραυματισμό εργαζομένου το πρωί της Δευτέρας, λόγω διαρροής αμμωνίας σε επιχείρηση του Ρέντη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν ο 72χρονος τεχνικός ασφαλείας και ο 41χρονος νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, καθώς κατά την προανάκριση προέκυψε πως ο τραυματισμός του εργαζομένου είναι εργατικό ατύχημα.
Ο εργαζόμενος εντοπίσθηκε λιπόθυμος στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Ο τραυματίας είχε ανασυρθεί από συναδέλφους του και είχε παραληφθεί από το ΕΚΑΒ πριν φθάσει επί τόπου η πυροσβεστική.
Για την αντιμετώπιση της διαρροής της αμμωνίας επιχείρησαν 17 πυροσβέστες με ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ και 5 οχήματα.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09
ΧΡΗΜΑ
«Ανάσα» 350 ευρώ το μήνα για όσους έχουν υποστεί καστασχέσεις: Όλα τα μέτρα για οφειλέτες από Ιούλιο
09:07
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση αμυντικών συστημάτων κατά drones στο Κουβέιτ
09:01
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Επιστρέφει ο ενεργειακός εφιάλτης - Πού χτυπά το νέο κύμα ακρίβειας
09:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ