Δικογραφία για Παλαιστίνιο που ανέβασε παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου υπηκόου Παλαιστίνης, καθώς εμφανίζεται σε βίντεο να υψώνει τη σημαία της χώρας του μαζί με μια ελληνική σε στύλο φωτισμού στην πλατεία Συντάγματος.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή (05/11) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ωστόσο ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε και προσήχθη σήμερα (07/11).
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό
Πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Τουλάχιστον 19 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από βόμβα σε λεωφόρο στην Κολομβία (vid)
19:46
Για δράση του «νέου IRA» μιλούν οι Αρχές μετά από έκρηξη αυτοκινήτου στο Μπέλφαστ (vid)
19:34
Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο
19:21
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09