ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία εγκύου στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν μητέρα, αδερφή και άλλη μια γυναίκα

Δολοφονία εγκύου στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν μητέρα, αδερφή και άλλη μια γυναίκα
EUROKINISSI

«Πηδούσαν πάνω στην κοιλιά της ακόμη κι όταν ήταν οκτώ μηνών έγκυος, την πίεζαν να πέφτει επάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα για να εκβιάζουν τους οδηγούς και να παίρνουν αποζημιώσεις και δεν δίσταζαν να την εκδίδουν και να την εκμεταλλεύονται σεξουαλικά για να ζουν άνετα».

Αυτές είναι κάποιες από τις μαρτυρίες που είχε στη διάθεσή της η δικαστική αρχή που ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίη Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη μέσα σε μια κουβέρτα, τον Νοέμβριο του 2021, περίπου 500 μέτρα από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε μαζί με τη μητέρα της, την αδερφή της και ακόμη μια γυναίκα.

Ως αιτία θανάτου, οι ιατροδικαστές τότε είχαν διαπιστώσει ότι ήταν το ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο όμως ήταν αποτέλεσμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος του θύματος.

Ο εισαγγελέας σήμερα εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα, την αδερφή του θύματος και μια ακόμη γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε τον ρόλο της προαγωγού για το 23χρονο θύμα.

Το εξοργιστικό είναι ότι σε όλα τα περιστατικά κακοποίησης παρούσα ήταν η μητέρα του θύματος, η οποία δεν έκανε καμία προσπάθεια να εμποδίσει τη γυναίκα από τις πράξεις αυτές.

Σε βάρος της μητέρας της 23χρονης εκδόθηκε ένταλμα για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ σε βάρος της αδερφής του θύματος το ένταλμα είναι για την κατηγορία της συνέργειας σε εμπορία ανθρώπων, αλλά και για ανθρωποκτονία με δόλο.

Το θύμα, ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο καιρό πριν βρεθεί δολοφονημένη ήταν και πάλι έγκυος. Παραμένει όμως άγνωστο τι έγινε με το παιδί εκείνο.

Τέλος, διαπιστώθηκε από την έρευνα των δικαστικών αρχών, ότι η κουβέρτα στην οποία βρέθηκε μέσα το πτώμα της 23χρονης ήταν πράγματι από το σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με τη μητέρα, την αδερφή της και τη γυναίκα που την εξωθούσε στην πορνεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ