ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι δύο επιβαίνοντες του δικινητήριου αεροσκάφους

Χανιά: Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι δύο επιβαίνοντες του δικινητήριου αεροσκάφους
Eurokinissi - Φωτο Αρχείου

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα οι δύο επιβαίνοντες του δικινητήριου αεροσκάφους που έπεσε σήμερα το απόγευμα, στην θαλάσσια περιοχή του Μαλεμε Χανίων, αλλά πολύ κοντά από την ακτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό σάιτ NeaKriti, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον έναν από τους δύο επιβαίνοντες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ γίνονται προσπάθειες από τους δύτες να ανασύρουν και τον δεύτερο επιβαίνοντα του αεροσκάφους.

Την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων συντονίζει το λιμεναρχείο ενώ μετέχουν 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

Στην περιοχή αυτή την στιγμή έχει ασθενείς ανέμους 2 μποφόρ κάτι που διευκολύνει το έργο των αρμόδιων. Το ανεμόπτερο όπως έγινε γνωστό είχε ξεκινήσει από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό τα Χανιά σύμφωνα με την εναέρια κυκλοφορία αεροπορίας.

Όμως εξαιτίας του σκοταδιού που έπεσε, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ