Χαλκιδική: Ταξίδι στο χρόνο με αυτοκίνητα - αντίκες να μαρσάρουν στον Χολομώντα
Αυτοκίνητα - αντίκες ανέβηκαν τον Χολομώντα στη Χαλκιδική, σε μία δράση ιδανική για τους λάτρεις των βίντατζ οχημάτων.
Οπως είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αυτοκινητιστικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μπάμπης Κεχαγιόγλου σε εκπομπή στην ΕΡΤ3 , 35 κλασικά αυτοκίνητα διήνυσαν μία διαδρομή 100 χιλιομέτρων από το χωριό Νέα Τένεδος κοντά στην Νέα Τρίγλια και έφτασαν στον Ταξιάρχη ενώ σήμερα βρίσκονται στη Μεγάλη Παναγία.
Το παλαιότερο αυτοκίνητο είναι ένα Ford του 1928 και το πιο σύγχρονο του 1991, που επιτρέπει η νομοθεσία να θωρείται κλασικό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες, τα οποία επιτρέπεται να κυκλοφορούν μόνο σε εκδηλώσεις και σε αγώνες κλασικών αυτοκινήτων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Οι μέρες των παραδοσιακών Ferrari είναι μετρημένες
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
H τεχνητή νοημοσύνη εισβάλλει και στα αυτοκίνητα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Τα υβριδικά της Ferrari γίνονται ανάρπαστα
CULTURE
Πέθανε ο Ντέιβιντ Κλέιτον-Τόμας: Η θρυλική φωνή των Blood, Sweat & Tears σίγησε στα 84 του χρόνια
08:41
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Χαμηλές ταχύτητες σε Πειραιά και Αττική Οδό
08:38
ΕΛΛΑΔΑ
Βάσεις 2026: Έρχεται άνοδος σε Ιατρικές και Πολυτεχνεία, πτώση στις Νομικές
08:36
ΚΟΣΜΟΣ
Λέκκας για Βενεζουέλα: «Ακόμη και 100.000 νεκροί - Πιθανός ισχυρός μετασεισμός την επόμενη εβδομάδα»
08:33
ΕΛΛΑΔΑ