Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ 17 άτομα για οικονομικά εγκλήματα
Ανανεώθηκε:
Στα χέρια της αστυνομίας Θεσσαλονίκης βρίσκονται 17 άτομα μεταξύ των οποίων τελωνειακός υπάλληλος και λιμενικός οι οποίοι εμπλέκονται σε σωρεία οικονομικών εγκλημάτων.
Η έρευνα των αδιάφθορων βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς προς το παρόν να κάνουν λόγο για δύο εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., οι εγκληματικές οργανώσεις εμπλέκονται σε υποθέσεις μη απόδοσης ΦΠΑ στο Δημόσιο, έκδοσης εικονικών τιμολογίων, παράνομης επιστροφής ειδικού φόρους κατανάλωσης καυσίμων.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την δράση των δύο οργανώσεων πρόκειται να δοθούν τις επόμενες ώρες σε επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.
Ο Πούτιν αλλάζει τον νόμο ώστε να αγνοούνται οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
16:37
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
16:29
Αθώος κρίθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής
16:28
«Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για 15 έτη», λέει ο Ζελένσκι
16:19