FlyOver στη Θεσσαλονίκη: Κλήσεις από την Τροχαία για παράνομη στάθμευση
«Βροχή» πέφτουν οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση στη Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου διενεργούνται έργα για το FlyOver στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ορισμένοι από όσους δέχθηκαν κλήση μπορεί να είναι μόνιμοι κάτοικοι, εργαζόμενοι ή και επισκέπτες στην περιοχή.
Επαγγελματίες της περιοχής αναγνωρίζουν ότι το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης και τα διπλοπαρκαρισμένα επιβαρύνουν την περιοχή, ζητούν όμως να επιτρέπεται έστω η ολιγόλεπτη στάση για την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων ή για την εξυπηρέτηση πελατών.
Η εντατική τροχονομική αστυνόμευση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία λόγω των εργασιών κατασκευής του flyover. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες σε όλη τη Θεσσαλονίκη η Τροχαία έκοψε 600 κλήσεις για παράνομη στάθμευση.
Να σημειωθεί δε, πως τα έργα έχουν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Περισσότερα λεωφορεία και προσλήψεις οδηγών κατά την κατασκευή του FlyOver
SPONSORED
«Euphoria»: Ένα φινάλε γεμάτο αίμα, υπερβολή και σκοτεινούς συμβολισμούς
08:08
Στα χέρια των αρχών ο βασικός ύποπτος για τη σφαγή 19 εργατών στην Ονδούρα
08:00
Πώς να αποφύγετε τη νύστα στη δουλειά μετά από το μεσημεριανό φαγητό
07:59
Ο οδηγός των 72 δόσεων σε Εφορία, Ταμεία: Ποιοι θα πληρώσουν δόση 30 ευρώ, τι κερδίζουν οι συνεπείς
07:51