ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να πειράξω μια τρίχα από την κόρη μου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να πειράξω μια τρίχα από την κόρη μου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Διακόπηκε για τις 23 Νοεμβρίου δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σήμερα, μετά από συνεχείς διακοπές της δίκης, ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Νωρίτερα απορρίφθηκε ομόφωνα ως απαράδεκτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η αίτηση του Αλέξη Κούγια, με την οποία ζητούσε την εξαίρεση της προέδρου της έδρας καταλογίζοντάς της υπόνοιες μεροληψίας.

Ακολουθούν τα πρώτα λόγια της κατηγορούμενης στο δικαστήριο.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει πολλά, από όπου θέλετε να ξεκινήσετε. Έχει γίνει μια μεγάλη διαδικασία στο ακροατήριο και πριν στην ανάκριση. Εγώ θέλω να ακούσω τη δική σας αλήθεια από εκεί που έχετε εσείς ότι θέλετε να ξεκινήσετε λέγοντας κάποια πράγματα για την κατηγορία που σας έχει αποδοθεί

Πισπιρίγκου: Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω απλά ότι ήμουν είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει κανείς.

Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Δεν πέρασε ποτέ στο μυαλό μου να πειράξω έστω και μια τρίχα από την κόρη μου.

Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας είναι ότι δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου.
Γεννήθηκε 31. 1 στην Πάτρα. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί αυτές τις ώρες υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον ομφάλιο λώρο και βγήκε εκτάκτως στις 7:20. Η Τζωρτζίνα (κλαιει) όταν την πήρα, ήμουν η τελευταία που την είδα. Λόγω της καισαρικής ήμουν σε ΜΕΘ. Ήταν ένα πλασματάκι που με το με κοίταξε και στην πρώτη φωτογραφία που την έχω αγκαλιά, την κοιτάμε με τόση αγάπη, ότι ζει από θαύμα αυτό το πλάσμα. Ότι με έκανε μαμά για πρώτη φορά. Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε..... Μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα ακριβώς της υποσχέθηκα ότι θα είμαι για πάντα δίπλα της ότι θα είμαι εκεί για εκείνη.

Όσο ήταν μωρό είχε κολικούς, ξενυχτουσαμε τότε και ο μπαμπάς της το είχε πολλές ώρες αγκαλιά γύρω γύρω για να ησυχάσει. Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε φυσιολογικά δίπλα μας ζούσαμε στο σπίτι που είχε παραχωρήσει ο θείος μας, του παππού και της γιαγιάς μου που είχαν πάει στο εξοχικό τους. Ζούσαμε εκεί. Το 2014 μετακομίσαμε λόγω έλλειψης χώρου γιατί ο θείος μου θα μετακόμιζε για οικονομικους λόγους. Εμείς θέλαμε ένα μεγαλύτερο χώρο για να έχει η Τζωρτζίνα το δικό της δωμάτιο.

Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για τη Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο.
Ότι μιλάω για εκείνη ενώ δεν είναι εκείνη εδώ. Η Τζωρτζίνα είναι ...
Συγχωρέστε με δε μπορώ.. δεν...

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Πρώτη φορά μιλάω όμως και συγγνώμη για την ένταση αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ. Εγώ την ξέρω, εγώ την μεγάλωσα! Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ η Τζωρτζίνα να της πεις ή να της κάνεις οτιδήποτε και να μην το πει σε κάποιον τρίτο. Αν κάποιος είχε επέμβει στο σώμα της δεν υπήρχε περίπτωση..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ