Επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη - Έκλεισε για λίγη ώρα η Ούλωφ Πάλμε
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, καθώς άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων, έπειτα από την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για περίπου για 40 άτομα, ενώ λόγω της έντασης έκλεισε για λίγη ώρα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της οδού Ούλωφ Πάλμε, η οποία πλέον αποκαταστάθηκε. Στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα επεισόδια σημειώθηκαν και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Με τη λήξη της πορείας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε ένταση όταν ομάδες ατόμων πέταξαν μολότοφ και πυροτεχνήματα και οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν στην Καμάρα και στα γύρω στενά.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Καλύβια - Δεν απειλήθηκαν οικισμοί
17:40
ΕΛΛΑΔΑ
Ιωάννινα: Νεκρός ποδηλάτης μετά από παράσυρση - Η ΕΛΑΣ αναζητεί τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα
17:36
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια στην Κρήτη - Νεαρός έβγαλε όπλο μετά από καβγά και αναζητείται
17:25
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα - Δεν βιαζόμαστε
17:15
ΚΟΣΜΟΣ