Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε προαστιακό και τρένα
Ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρένα και οι προαστιακοί σιδηρόδρομοι μέχρι και σήμερα, Πέμπτη, μετά την απόφαση των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα κανένα δρομολόγιο του προαστιακού από Πάτρα προς Ρίο.
Επίσης, δεν θα γίνονται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Για τα εμπορευματικά τρένα αποφάσισαν να μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συγκεκριμένων σωματείων εργαζομένων, είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)» και στη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Από τις ΗΠΑ εξαρτάται η τήρηση της συμφωνίας για το Ορμούζ που εγκρίθηκε με το Ομάν, λέει το Ιράν
08:22
Εμπρησμός Marfin: Εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα η 46χρονη από τη Βρετανία
08:11
Έρευνα για το ελικόπτερο του Τραμπ που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επιβατικό αεροπλάνο
08:02
Τιερύ Ντεό (Meridiam): Ο άνθρωπος από την Μαρτινίκα που έλυσε τον γρίφο διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου
07:52