Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε προαστιακό και τρένα
Ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρένα και οι προαστιακοί σιδηρόδρομοι μέχρι και σήμερα, Πέμπτη, μετά την απόφαση των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα κανένα δρομολόγιο του προαστιακού από Πάτρα προς Ρίο.
Επίσης, δεν θα γίνονται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Για τα εμπορευματικά τρένα αποφάσισαν να μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουλίου. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συγκεκριμένων σωματείων εργαζομένων, είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)» και στη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
SPONSORED
Ο πληθωρισμός ανεβάζει τα επιτόκια της ΕΚΤ - Τι σημαίνει για τα δάνεια
19:54
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18