Εξάρχεια: Τρεις απόπειρες βιασμού τα τελευταία 24ωρα - Ανήλικη ανάμεσα στα θύματα
Ανανεώθηκε:
Τρεις καταγγελίες για απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια έχει δεχθεί η αστυνομία τις τελευταίες ώρες, με πλήθος κόσμου να προειδοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του.
Το πρώτο περιστατικό, με θύμα μια 13χρονη σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (18/11), στην οδό Βαλτετσίου, όταν ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.
Όπως κατήγγειλε η ίδια στο ΑΤ Εξαρχείων, έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Το δεύτερο περιστατικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20/11), με θύμα μια 29χρονη στη διασταύρωση Μπενάκη και Νικηταρά. Σύμφωνα με το θύμα, ένας άγνωστος της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά στη Ζωοδόχου Πηγής, μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.
Αναρτήσεις που προειδοποιούν για το δράστη των επιθέσεων τον περιγράφουν ως ξανθό, με γαλανά μάτια, λευκή επιδερμίδα, μετρίου αναστήματος και μιλάει σπαστά αγγλικά.
Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν ενδεχομένως καταγράψει τα χαρακτηριστικά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: Συνελήφθη 26χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης
Κόρινθος: Συνελήφθη 40χρονος έπειτα από καταγγελία για απόπειρα βιασμού
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32