ΕΜΥ: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα, ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας θα βρεθούν, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, επτά περιοχές.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό έκτακτο δελτίο.
Σε αυτό αναφέρεται πως η κακοκαιρία θα χτυπήσει συνολικά εφτά περιοχές και συγκεκριμένα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το μεσημέρι οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της Θράκης.
Aναλυτικά η επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21-11-2023 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.
Πιο συγκεκριμένα:
α. Για σήμερα Τετάρτη (22-11-23) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.
β. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης (22-11-23) προς την Πέμπτη (23-11-23) και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε
Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο - Έρχεται έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
ΗΠΑ: Μεγάλες ολονύχτιες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη ενάντια στην δολοφονία αμερικανίδας από την ICE
20:27
ΚΚΕ: Η συμφωνία ΕΕ-MERCOSUR αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη προς τους βιοπαλαιστές αγρότες
20:15
«Είχα πάρει την ομάδα μεθυσμένος, δεν θυμόμουν καν ότι την πήρα», λέει ο ιδιοκτήτης της Μάκλσφιλντ
20:03
Βενεζουέλα: Αφέθηκαν ελεύθεροι 18 πολιτικοί κρατούμενοι
19:57