Κολωνός: Νέα επίθεση ανηλίκων σε μαθητές Γυμνασίου σε σχολική εκδρομή - Τέσσερις συλλήψεις
Ανανεώθηκε:
Τέσσερις ανήλικοι, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, ηλικίας από 13 έως 15 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την Τρίτη (21/11) το μεσημέρι στον Κολωνό, για την επίθεση σε βάρος μαθητών.
Επιπλέον, συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων η επιβλέπουσα καθηγήτρια.
Οι ανήλικοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία χθες το μεσημέρι στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδρομή μαθητών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαφορετικών περιοχών, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλές και χρήση σωματικής βίας σε βάρος πέντε μαθητών (τέσσερα αγόρια και κορίτσι ηλικίας από 16 έως 17 ετών) του άλλου σχολείου.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους μαθητές και οι αστυνομικοί της 'Αμεσης Δράσης που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν καθ' υπόδειξη των αρμόδιων καθηγητών τους μαθητές που βιαιοπράγησαν.
Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοκαριστικό βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικης από συμμαθήτριές της στο Περιστέρι
Έξι συλλήψεις ανηλίκων στην Ελευσίνα - Απείλησαν με σουγιά ανήλικους μαθητές
Περιστέρι: Χειροπέδες σε μαθήτριες Γυμνασίου για άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης
Άνοιξε ο εναέριος χώρος του Ιράν - Έκλεισε λόγω φόβων για αμερικανικό στρατιωτικό χτύπημα
08:09
Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Τιμοτέ Σαλαμέ κι ένα αιματηρό μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν
08:05
Έως και 3% υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά τις νέες δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν
08:02
Καθίζηση οδοστρώματος στη βασιλέως Γεωργίου στο Παγκράτι - Παρασύρθηκε κολώνα φωτισμού (vid)
07:54