ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο 23χρονος «δράκος των Εξαρχείων» - Επτά οι καταγγελίες από γυναίκες

Στον ανακριτή ο 23χρονος «δράκος των Εξαρχείων» - Επτά οι καταγγελίες από γυναίκες

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 23χρονος «δράκος των Εξαρχείων», την ώρα που οι καταγγελίες από γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση έφθασαν τις επτά.

Η νέα καταγγελία έγινε από μία κοπέλα 31 ετών, η οποία όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, όλα έγιναν στις 16 Νοεμβρίου στην οδό Καλλιδρομίου, όταν ο 23χρονος προσπάθησε να της επιτεθεί την ώρα που η γυναίκα περπατούσε στον δρόμο. Όπως είπε κατατρομοκρατήθηκε, άρχισε να τρέχει, με τον 23χρονο να τρέχει πίσω της προσπαθώντας να την προλάβει.

Η γυναίκα είδε σε κάποιο σημείο να είναι συγκεντρωμένα αρκετά άτομα και έτρεξε προς το μέρος τους για να ζητήσει βοήθεια. Ο 23χρονος τότε σταμάτησε να την καταδιώκει και εξαφανίστηκε στα γύρω στενά.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη των επιθέσεων στα Εξάρχεια και η περίπτωση αυτή θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα από την έρευνα των αστυνομικών ότι ο δράστης είχε σημανθεί με πέντε διαφορετικά επίθετα και δέκα διαφορετικά μικρά ονόματα.

Σημειώνεται ότι ο δράκος των Εξαρχείων οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό.

Συγκεκριμένα η κατηγορία σε βάρος του 23χρονου από τη Συρία, αφορά την κατηγορία του βιασμού τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Κυνικός και αμετανόητος ο 23χρονος

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 23χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών και του εισαγγελέα, κυνικός και αμετανόητος, δηλώνοντας ότι και να βγει από τη φυλακή πάλι θα θέλει να βρει γυναίκα γιατί έχει ορμές.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον Αύγουστο του 2022 και προφυλακίστηκε για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε έναν χρόνο μετά, παραβιάζοντας όλους τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ