Καϊμακτσαλάν: Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 42 επιβατών που επέβαιναν σε λεωφορείο
Περίπου μιάμιση ώρα παρέμεινε αποκλεισμένο, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, λεωφορείο με 42 επιβάτες στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Ήδη στο σημείο βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ιορδάνης Τζαμτζής, «ήδη προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου και την επόμενη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες είναι από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί θα πάνε στο Λουτράκι Πέλλας. Οι 33 επιβάτες είναι ήδη κάτω στο χωριό και οι υπόλοιποι εννιά είναι στον δρόμο».
«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρίσκονται δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χιόνια στη Δυτική Μακεδονία - Σε εγρήγορση ο κρατικός μηχανισμός
Κακοκαιρία «Bettina»: Ντύθηκε στα «λευκά» η Φλώρινα
Κακοκαιρία «Bettina»: Μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους - «Προσοχή» για τους διανομείς
SPONSORED
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00