Κακοκαιρία Bettina: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Λαύριο - Ποια πορθμεία είναι κλειστά
Ανανεώθηκε:
Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν πολλά πλοία καθώς ακυρώνονται δρομολόγια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω των ισχυρών ανέμων. Σύμφωνα με την ΕΜΥ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές οι άνεμοι φθάνουν κατά τόπους τα 9 και πρόσκαιρα στα πελάγη τα 10 μποφόρ.
Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά. Δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό.
- Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας.
- Σε ισχύ είναι εξάλλου απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.
Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Θάσος, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.
Επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, Κυριακή ή αύριο Δευτέρα (27/11) καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απαγορευτικά απόπλου λόγω της κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα
Η Bettina έντυσε στα λευκά τη Βόρεια Ελλάδα – Θυελλώδεις άνεμοι και προβλήματα από πτώσεις δέντρων
Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Bettina»
Προεκλογική πρεμιέρα για τη Λεπέν: «Δεν θα πεθάνουν οι νέοι σε πολέμους που δεν είναι οι δικοί μας»
22:49
Basketgate: Προφυλακιστέοι Λιόλιος και Μαυραγάνης για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων
22:38
Τι είναι το φαινόμενο με τους δύο ήλιους που εμφανίστηκαν στον Πορθμό του Μαγγελάνου
22:33
Τραγωδία στον Πειραιά: Τρεις νεκροί από την πτώση οχήματος στο λιμάνι
22:22