ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Εξωσχολικοί ανήλικοι απείλησαν διευθυντή και καθηγητή του ΕΠΑΛ

Περιστέρι: Εξωσχολικοί ανήλικοι απείλησαν διευθυντή και καθηγητή του ΕΠΑΛ
Pixabay

Ακόμη ένα νέο περιστατικό βίας με «πρωταγωνιστές» ανηλίκους και παρολίγον θύματα τους δύο καθηγητές έγινε πριν από μερικές ώρες, αυτήν την φορά το Περιστέρι.

Αναλυτικότερα το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Περιστέρι ομάδα εξωσχολικών εισέβαλε μέσα στο κτήριο του ΕΠΑΛ την ώρα που γίνονταν μαθήματα και κατευθύνθηκε σε μία αίθουσα. Τα ανήλικα άτομα αντιλήφθηκε ένας καθηγητής ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τον διευθυντή του σχολείου.

Οι δύο καθηγητές ζήτησαν από τους ανήλικους εξωσχολικούς να αποχωρήσουν και το αποτέλεσμα ήταν να τους βρίσουν και να τους απειλήσουν.

Τότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου άμεσα έφτασε περιπολικό με τους άνδρες της Ασφάλειας να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις ανήλικων παιδιών, 15 ετών οι δύο και 16 ο τρίτος, ενώ ένας ακόμη 15χρονος κατάφερε να διαφύγει, αλλά έχει ταυτοποιηθεί.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ