Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν στο στήθος 60χρονο - Σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό
Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς που απέφεραν τον τραυματισμό ενός 60χρονου, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, στις 21:00 το βράδυ επί της οδού Άτλαντος 44 στο Παλαιό Φάληρο, ένα άτομο που φέρεται να είναι αλβανικής υπηκοότητας, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο.
Οι δράστες αφού πυροβόλησαν τον 60χρονο στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και ήδη η περιοχή έχει αποκλειστεί με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ ήδη στο σημείο βρέθηκαν δυο κάλυκες των 9mm που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών από πυροβόλο όπλο στο Πυλωρί της Κοζάνης
13:41
ΣΠΟΡ
DROMIA 2026: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διεθνούς μίτινγκ
13:37
ΕΛΛΑΔΑ
«Μπρο, αυτό είναι κεταμίνη»: Αποκαλυπτικοί διάλογοι της συμμορίας ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά
13:19
CULTURE
Ο Κώστας Παπαηλιού μιλά για τον Ιωάννη Ιάκωβο Μάγερ, τον πρωτοπόρο του ελληνικού Τύπου
13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ