Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τετάρτη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν την Τετάρτη (6/12) στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίσκεψη Ερντογάν: «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας – Επί ποδός 3.500 αστυνομικοί
Υεμένη: 58 στρατιωτικοί νεκροί σε επιθέσεις των Χούθι - Τραυματίες 11 άμαχοι στη Σαουδική Αραβία
08:10
Στις φλόγες εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μοσχάτο: Καταστράφηκε ολοσχερώς
07:59
Φωτιά στην Βοιωτία: Προφυλακιστέοι ο δήμαρχος Στυλίδας, ο εργολάβος και ο ιδιοκτήτης εταιρείας
07:49
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Αισθητός στην πρωτεύουσα Μανίλα
07:38