Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν αύριο ενόψει συγκεντρώσεων για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» θα παραμείνουν κλειστοί την Τετάρτη (6/12) λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας για την συμπλήρωση 15 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ειδικότερα, ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 9:00 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Ερντογάν: «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας – Επί ποδός 3.500 αστυνομικοί
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34
ΚΟΣΜΟΣ
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Ο σεβασμός στην δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός, είναι επιβεβλημένος
20:26
ΚΟΣΜΟΣ