ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία: Βίντεο από την άγρια συμπλοκή νεαρών ατόμων

Νέα Ερυθραία: Βίντεο από την άγρια συμπλοκή νεαρών ατόμων
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφια αρχείου)

Η αγριότητα της συμπλοκή νεαρών ατόμων στη Νέα Ερυθραία κατεγράφη σε βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε το Mega, ένα αυτοκίνητο εμβολίζει ένα μηχανάκι στο οποίο επιβαίνει ένα άτομο.

Ο νεαρός αναβάτης πέφτει πάνω σε ένα άλλο λευκό αυτοκίνητο, το οποίo του κλείνει τον δρόμο, και τότε βγαίνουν από τα αυτοκίνητα και του επιτίθονται τα υπόλοιπα άτομα, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής προσπάθησαν να κλέψουν το μηχανάκι.

Η άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στη Νέα Ερυθραία.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής του 17χρονου με τον 22χρονο ήταν να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια η σύλληψη τους.

Στην κατοχή των δύο νεαρών που είχαν και τις «ομάδες υποστήριξης τους» βρέθηκαν μαχαίρι, εκρηκτικές ύλες, και εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ο δε λόγος της συμπλοκής φέρεται να ήταν η παρουσία της μιας ομάδας των νεαρών στην περιοχή της άλλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (2/12/2023) στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κηφισιάς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο ημεδαποί, 17 και 22 ετών -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ