ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: «Σχεδιασμένα τα είχα όλα, πού βρήκα το όπλο»

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: «Σχεδιασμένα τα είχα όλα, πού βρήκα το όπλο»
Το σπίτι όπου έχασε τη ζωή της η 43χρονη στη Σαλαμίνα ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

«Σχεδιασμένα από την αρχή τα είχα όλα. Μετά από τόσα χρόνια που είχαμε σχέση θύμωσα που την είδα με άλλον, αγόρασα το όπλο 400 ευρώ από έναν αλλοδαπό στη Σαλαμίνα», είπε ο 71χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του.

«Την έστησα έξω από το σπίτι της μάνας της και όταν είδα ότι το παιδί έφευγε για το σχολείο και ήταν μόνη στο σπίτι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, άρχισα να φωνάζω και να βρίζω και όταν είδα ότι πλησίαζε στην πόρτα άρχισα να πυροβολώ», συνέχισε.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και χωρίς ίχνος μετάνοιας ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα περιέγραφε στους αστυνομικούς πώς σκότωσε τη σύντροφό του και πώς εξαφανίστηκε. Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί του είπαν ότι θα πάει φυλακή εκείνος αρκέστηκε ψύχραιμα και ήρεμα να απαντήσει «φυσικά και το ξέρω».

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε το όπλο μαζί του και δεν το εξαφάνισε γιατί σκεφτόταν εάν μέχρι τα ξημερώματα δεν τον εύρισκαν οι αστυνομικοί περνούσε από το μυαλό του η ιδέα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως μετά συνέχισε να τους περιγράφει το καλοσχεδιασμένο έγκλημα που έκανε αφήνοντας νεκρή τη γυναίκα. Επίσης, τους περιέγραψε με πόση ψυχραιμία αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε στα σημεία που σύχναζε με την πρώην σύντροφό του, έφαγε στην ταβέρνα που πήγαιναν μαζί, ήπιε καφέ σαν να μη συμβαίνει τίποτα και παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητό του μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη.

Στις 10:30 θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα για να του ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ