Ταξί: Χειρόφρενο μέχρι την Παρασκευή - Αυτοκινητοπομπή το απόγευμα στην Αθήνα
Χωρίς ταξί θα είναι και σήμερα Πέμπτη (7/12) η Αττική ενώ απεργούν και οι επαγγελματίες σε όλη τη χώρα για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Όπως αναφέρει το το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) σε ανακοίνωσή του «με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.
Σήμερα θα γίνει και νέα συγκέντρωση στις 17.00 το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας και θα ακολουθήσει αυτοκινητοπομπή.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το εν λόγω νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης, που θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα».
Πρόσωπο με πρόσωπο οι Βάνς και Γκάλιμπαφ στις συνομιλίες στο Πακιστάν
16:34
Πασχαλινό μήνυμα Ανδρουλάκη: Η πατρίδα δεν αντέχει άλλο σκοτάδι - Μαζί για την Ελλάδα της ελπίδας (vid)
16:28
Πέντε συλλήψεις για πάνω από 2.000 κροτίδες που είχαν κρύψει σε ψυγειοκαταψύκτη στην Σαλαμίνα
16:17
Μητσοτάκης: Το Πάσχα των Ελλήνων ένα διαχρονικό βίωμα αισιοδοξίας και ελπίδας
16:08