Δολοφονία Κατσουρή: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χoύλιγκαν
Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κόστισαν τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή.
Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και καταβολή εγγύησης 1.000 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου προσωρινά κρατούνταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις, καθώς σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης στους τρεις ανακριτές.
Έτσι, μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών που έδωσαν ανέμεναν τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών, για το αν θα γίνει δεκτή η αίτησή τους.
Νορβηγία: Έκλεισε διάδρομος στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από τον εντοπισμό drone
15:29
Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα παραμένουν για τρίτη μέρα πάνω από 1.000 πολυκατοικίες στο Κίεβο
15:15
Ο Τραμπ προειδοποεί την Κούβα: «Τέλος το πετρέλαιο από Βενεζουέλα, κάντε συμφωνία πριν είναι αργά»
14:58
Όταν η ψηφιακή επιρροή γίνεται όπλο: Tο true crime ντοκιμαντέρ του Netflix που καθηλώνει
14:50