ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συμπληρωματικές απολογίες δίνουν οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες Χούλιγκαν, για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, θα απολογηθούν σε τρεις ανακριτές για την υπόθεση. Οι συμπληρωματικές απολογίες άρχισαν σήμερα με 45 κατηγορούμενους να περνάνε το «κατώφλι» των ανακριτών.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις 21 φυλακές της χώρας όπου κρατούνται, επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις απολογίες του τον περασμένο Αύγουστο ότι δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσούρη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μέχρι και σήμερα να μην έχει προσωποποιηθεί.

Οι κατηγορούμενοι μετά τις συμπληρωματικές απολογίες τους οδηγήθηκαν πίσω στις φυλακές. Αύριο Τρίτη θα απολογηθούν ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ