Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν
Συμπληρωματικές απολογίες δίνουν οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες Χούλιγκαν, για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.
Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη οι 105 προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι, θα απολογηθούν σε τρεις ανακριτές για την υπόθεση. Οι συμπληρωματικές απολογίες άρχισαν σήμερα με 45 κατηγορούμενους να περνάνε το «κατώφλι» των ανακριτών.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις 21 φυλακές της χώρας όπου κρατούνται, επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις απολογίες του τον περασμένο Αύγουστο ότι δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με το μαχαίρωμα του Μιχάλη Κατσούρη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας μέχρι και σήμερα να μην έχει προσωποποιηθεί.
Οι κατηγορούμενοι μετά τις συμπληρωματικές απολογίες τους οδηγήθηκαν πίσω στις φυλακές. Αύριο Τρίτη θα απολογηθούν ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Κατσούρη: Νέος γύρος συμπληρωματικών απολογιών των 105 κατηγορουμένων
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη προέδρου: Ο Μιχάλης πέθανε επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες
SPONSORED
Ένα πρώιμο σημάδι της νόσου Αλτσχάιμερ μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και από τα 45 χρόνια
08:25
Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο: Ίσες αμοιβές ανδρών- γυναικών και Ταμείο Ανάκαμψης στο «τραπέζι»
08:23
Σούπερ Μάρκετ: Τι άλλαξε με την εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας σε προσφορές και εκπτώσεις
08:22
Εντοπίστηκε λέμβος με 36 μετανάστες νότια της Κρήτης - Μεταφέρονται στην Αγία Γαλήνη
08:19