Άρτα: Απατεώνας δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στα social media και εκβίαζε ανυποψίαστο πολίτη
Δικογραφία σε βάρος ενός επιτήδειου που τον Ιανουάριο του 2023 είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω αυτού εκβίαζε ανυποψίαστο πολίτη από την Άρτα, σχημάτισαν οι Αρχές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος απέστειλε αίτημα φιλίας σε ένα άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας δημιουργήσει προφίλ με στοιχεία γυναίκας, κάτοικου εξωτερικού.
Αφού άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, κατάφερε να αποσπάσει προσωπικές φωτογραφίες του θύματος, απαιτώντας στη συνέχεια 500 ευρώ, προκειμένου να μην τις διαρρεύσει.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κοζάνη: Συνελήφθη 50χρονος με συνεργό του – Εξαπάτησαν δύο επιχειρηματίες με «λεία» 530.000 ευρώ
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
ΕΛΛΑΔΑ